SLOVEENS PRODUCT

GL Charge Premium-laadstations

Het merk GL Charge is eigendom van het bedrijf Iskraemeco, dat deel uitmaakt van Elsewedy Electric’s Egyptische technologiegroep.

GL Charge is een Sloveens bedrijf dat actief is op het gebied van elektrische oplaadtechnologie. We zijn ons bewust van de groeiende trend in het aantal elektrische auto’s, waardoor problemen met het opladen van infrastructuur in Slovenië en Europa aan de orde komen. Om in te spelen op de behoeften van de markt hebben we unieke slimme elektrische oplaadpunten voor elektrische auto’s ontwikkeld en onlangs hebben we ons portfolio uitgebreid met oplaadpunten voor e-bikes en scooters. Bij GL Charge hebben we thuislaadstations  voor thuis of weekendgebruik,  openbare oplaadstations voor alle openbare ruimtes,  community-oplaadstations  voor hotels, glampings, campings en andere toeristische plekken en een draagbaar laadstation.

DUURZAME ONTWIKKELING

Visie

Wij willen de wereld helpen een duurzame toekomst op te bouwen, waarin elektrische mobiliteit voor iedereen en overal toegankelijk is en voertuigen worden aangedreven door schone, hernieuwbare energie. Door innovatieve oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen te bieden, helpen wij de wereld over te stappen naar een duurzame toekomst en koolstofneutraliteit te bereiken door middel van elektrische mobiliteit.

Onze missie is om innovatieve, betrouwbare oplossingen te bieden voor het opladen van elektrische voertuigen en onze gebruikers de beste ervaring te geven bij de overgang naar e-mobiliteit. Wij gebruiken geavanceerde technologie en innovatie om oplaadstations voor elektrische voertuigen van hoge kwaliteit te maken, die de verandering naar een duurzame toekomst zullen aandrijven.

MODERNE TECHNOLOGIE

Missie

EKIPA

Gradimo za boljšo prihodnost